Selkäpilates

Pilateksesta apu selkäkipuun!

Selkävaivat ovat yleisiä ja kiusallisia. Kahdeksan henkilöä kymmenestä kokee selkäkipua jossain elämänsä vaiheessa. Selkäkipu on myös yksi yleisimmistä sairausloman aiheuttajista. Lohdutonta ehkä, mutta ei toivotonta! Valtaosaa selkäkivuista voidaan nimittäin hoitaa sekä ehkäistä oikealla harjoittelulla. Käytännön kokemukset pilatesmenetelmän hyödyntämisestä selkäkivun hoidossa sekä ehkäisyssä ovat erittäin positiivisia. Selän hyvinvoinnin kannalta olennaisinta on käyttää selkää sekä pysyä liikkeessä.

Me Somatic Studiolla olemme erikoistuneet pilatekseen sekä somaattiseen harjoitteluun. Meillä on pitkä kokemus erilaisten selkäongelmien hoitamisesta ja kuntouttamisesta pilatesmentelmän avulla. Viikkotuntiohjelmassamme on kolme erityisesti selän hyvinvointiin keskittyvää ryhmää. Toisaalta, kaikkien pilatestuntien lähtökohtana on keskivartalon hallinta, joka helpottaa selkäongelmaista.

Lisäksi järjestämme kaksi kertaa vuodessa suositun selkä-workshopin. Kolmetuntinen workshop on suunnattu kaikille selän toiminnasta ja huolenpidosta kiinnostuneille. Workshopiin sisältyy havainnollistava luento selän rakenteesta sekä toiminnasta ja yleisimmistä selkäongelmista. Tämän lisäksi workshopissa on laaja pilatesmenetelmään perustuva harjoitteluosio. Seuraava Selkä kuntoon -workshop järjestetään 4.11.2018 klo 11.00–14.00. Kouluttajana Workshopissa toimii pilatesohjaaja, fysioterapeutti ja jalkapallovalmentaja Jari-Pekka Keurulainen. Lisätietoja workshopista saat nettisivuiltamme täältä.

Tervetuloa Somatic Studiolle saamaan selkä kuntoon!

Huom. Ilmoittautumalla Selkä kuntoon -workshopiin oheisella lomakkeella, saat osallistumismaksusta 10 % alennuksen!

Tähdellä (*) merkityt kohdat ovat pakollisia.