Pastel Nina

Nina on Suomen Kansallis Oopperan balettikoulun kasvatteja. Valmistuttuaan Balett Akademien Tukholmasta hän työskenteli Östgötabaletten, Norrköping.ssä ja palasi Suomeen StepUp Dancer’s ryhmään,sekä opetti jazztanssia Tanssi Vinttillä, Helsingin Tanssiopistolla, StepUp Schoolissa ja DCA:lla.

Kulttuuri apuraha vei Ninan New Yorkiin. Vuoden vierailu venyi neljäksi, jonka aikana Nina opiskeli Simonson Jazztanssitekniikkaa, tutustui laitepilatekseen ja työskenteli tanssijana mm. Val Suarezin Extended Dance Company:ssa. Rakkaus ja perheen perustaminen toi mukanaan muuton Karibialle, Martiniquelle. Siellä Nina pyöritti omaa tanssikoulua ”Dance Place” ja toimi Zukamine Futurstar TV-ohjelman koreografina ja opettajana. Palatessaan Suomeen perheensä kanssa Nina löysi takaisin pilateksen kehoa kunnioittavaan maailmaan ja on saanut koulutuksensa Somatic Studiolla.

Nina on kannustava ohjaaja. Hänen tunneillaan tutustutaan liikkeen kautta omaan kehoon, vahvistamalla syviä lihaksia ja venyttämällä kireitä. Hyvä olo tuntuu jo ensimmäisen kerran jälkeen!