Heikkilä Sanna

Sanna on aloittanut 2000-luvun alussa voimisteluvalmentajana ja tanssin ohjaajana, ja toiminut päätoimisena liikunnanohjaajana yli kymmenen vuoden ajan. Sanna on työskennellyt liikuntahallinnon puolella lajiliitossa mm. akrobatiavoimistelun ja nuorten voimistelun kehittämistyössä, urheiluseuroissa harrastetoiminnan vastaavana sekä pedagogisella puolella aloittelevien ohjaajien kouluttajana kymmenen vuoden ajan. Viimeisimmät vuodet Sanna on toiminut peruskoulussa liikunnanopettajana, studioilla sekä kuntokeskuksissa aikuisliikunnan parissa.

Intohimona on liikkuvan ihmisen toiminnallisuuden syvempi ymmärtäminen. Pilates ja jooga tarjoavat loistavia tulokulmia oman kehon kuunteluun, ja kouluttautuminen näiden saralla jatkuu intensiivisesti edelleen, kuin myös liikuntapedagogiikan opinnot, jotka edesauttavat ymmärrystä ihmisestä kokonaisvaltaisena yksilönä.

”Rakastan kaikentyyppistä liikuntaa ja käytän kaiken vapaa-aikani liikunnallisen osaamisen kehittämiseen. Minua kiinnostaa sekä kehon toiminnallisuus, että kuinka edistää liikkujien hyvää oloa ja iloa tuottavia liikuntakokemuksia.”