Mårtensson Nora

Olen koulutukseltani liikunnanohjaaja, lisensioitu Personal Trainer ja Somatic Pilates -ohjaaja. Tällä hetkellä opiskelen fysioterapeutiksi Lahden ammattikorkeakoulussa ja valmistun keväällä 2017. Olen on toiminut liikunta- ja hyvinvointialalla vuodesta 2002 ja käynyt lisäksi myös useita lyhyitä koulutuksia kehittäen omaa ammattitaitoaan.

Pilateksen tuoma tarkkuus, täsmällisyys, keskittyminen, hengitys, keskustan käyttö ja flow voi olla mitä tahansa ja missä tahansa. Toivon, että tunneiltani oivallus omaan kehoon siirtyy arkeen ja osaksi elämää. Oli se sitten työpaikalla, marjametsässä tai urheilusuorituksessa huomaat olevasi ketterämpi, nopeampi, liikkuvampi tai ilman kipuja. Minulle se on tapa elää ja olla. Sitä kautta olen itse saanut lisää työvuosia alalla mitä rakastan ja mitä teen sydämelläni.

”Keho on elämän mittainen matka, jonka tutkimiseen ja oivaltamiseen kuluu aikaa. Sitä ei voi juosta läpi, eikä siihen ole oikotietä, mutta se kulkee rinnallasi loppuun asti kun annat sille mahdollisuuden.”